ANNA-MAIJA WASS

”Olen saanut palvella monia asiakkaitani yhä uudestaan ja uudestaan. Heidän luottamuksensa ansiosta olen voinut tehdä pitkäjänteistä ja tuloksellista välitystyötä rakkaassa kotikaupungissani.”

Olen toiminut asuntokaupan ammattilaisena pitkäjänteisesti jo 14 vuoden ajan, erikoistuen eteläiseen Helsinkiin. Monipuolisen ja luovan työurani aikana olen kerännyt arvokasta kokemusta asiakaspalvelun parissa. RE/MAX Royal –toimiston perustajajäsenenä uskon voivani tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden, alueen parhaalla hinta-laatusuhteella!

Koko aikuisikäni Ullanlinnassa asuneena ovat alueen kadut, taloyhtiöt ja palvelut tulleet tutuiksi. Minulta voit kysyä kun haluat tietää missä sijaitsee alueen viihtyisin tarha tai arvostetuin koulu, tai kun mietit mistä kahvilasta saat parhaat leivokset tai parasta palvelua.

Olen onnellinen siitä, että olen saanut kohdata ja palvella samoja perheitä ja sukuja, heidän lapsiaan, lähipiiriään ja myös tuttavia, yhä uudestaan ja uudestaan. Monista asiakkaistani on tullut myös hyviä ystäviä minulle ja perheelleni.

Asiakkaideni luottamuksen ansiosta voin sanoa että teen työtäni suurella kunnianhimolla, oli kysymys sitten asunnon ostamisesta, myymisestä tai vuokraamisesta.
Minun puoleeni voit kääntyä aina kun tarvitset ammattitaitoisen kumppanin kaikkien asuntoasioiden hoitoon – luottamuksella ja suurella sydämellä.

Kun asuntoasiat ovat Sinulle ajankohtaisia, otathan yhteyttä:

ANNA-MAIJA WASS
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, KiAT

+358 44 325 5544
anna-maija.wass@remax.fi

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI

"Yksinkertaisesti en voisi kuvitella parempaa välittäjää. Myyntikohteemme oli hankala, mutta välittäjä teki aidosti ja väsymättä kaikkensa, jotta kauppa onnistuisi, ja kauppa onnistui loistavasti. Täydellinen suoritus, josta suurkiitos!” (myyjä, Helsinki)

“Ensivaikutelma syntyi noin parikymmentä vuotta sitten ja tähän asti se on hyvin pitänyt. Välittäjä on mukava ja luotettava.” (myyjä & vuokralleantaja, Helsinki)

“Joustavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.” (ostaja, Helsinki)