MIRA AALTO

“The RE/MAX Collection-toimistomme korkeat laatustandardit, yksilöllinen markkinointi ja hienovarainen palvelukokonsepti tuo lisäarvoa erityisesti arvoasuntojen, uniikkien kiinteistöjen ja uudiskohteiden myyntiprosessiin.”

Olen toiminut RE/MAX-ketjun palveluksessa yli seitsemän vuotta. Siitä lähes viisi hienoa vuotta on vierähtänyt RE/MAX Royal –toimiston yrittäjänä ja vetäjänä. Oman työurani aloitin myyntitehtävissä jo teininä – lähes kolmekymmentä vuotta sitten – ja silloin alkoi kiinnostus erinomaista palvelukokemusta ja asiakaspalvelua kohtaan.

Olen ylpeä The RE/MAX Collection –toimistostamme, joka tarjoaa asiakkaille yksilöllistä ja monipuolista palvelua uniikin palvelukonseptin ansiosta. Laatustandardimme on korkea kaikessa mitä teemme ja tarjoamme asiakkaille.

Olen erityisen ylpeä välittäjistämme, joista jokainen on minulle todellinen Tähti, niin työmoraalinsa kuin loistavan persoonansa ansiosta. He ovat vahvasti yrittäjähenkisiä ja arvostavat toimiston ja ketjun antamaa tukea. Voin luvata että he ovat sydämestään sitoutuneet tavoittelemaan asiakkaan parasta. Meillä viihtyy – ja pärjää – vain alan aidot ammattilaiset, joissa yhdistyy lämpö ja inhimillisyys, todistetusti tehokkaaseen tuloksentekoon.

Kun tarvitset neuvoja tai apua asuntoasioissa, ota yhteyttä keneen tahansa välittäjäämme! Voit myös kysyä suosituksia tai antaa palautetta suoraan minulle:

MIRA AALTO
Yrittäjä, LKV

+358 40 588 8805
mira.aalto@remax.fi