PAULA HOVAV

”Paras palkinto työstäni on niin tyytyväinen asiakas, että hän suosittelee minua lähipiirilleen. Ylivoimaisesti suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten perusteella, ja siitä olen ylpeä ja kiitollinen.”

Olen toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä jo parikymmentä vuotta, vuodesta 1996. Urani aikana olen kerännyt onnistumisia varsin moninaisissa ja haastavissakin välitystehtävissä. Itsenäisenä yrittäjänä teen ilolla kuusipäiväistä työviikkoa, ja edelleen teen sitä mitä rakastan! Innostun jokaisesta ainutlaatuisesta asunnosta ja asiakkaasta yhä uudelleen, sillä tiedän voivani auttaa onnistuneen asuntokaupan syntymisessä.

Asunnon myyntiprosessissa on aina kyseessä paitsi suuret tunteet, myös suuret rahat. Juuri siksi kannattaa rohkeat kokeilut jättää väliin ja turvautua osaavan ja energisen ammattilaisen apuun. Tavoitteenani – ja parhaana palkintona – työstäni on niin tyytyväinen asiakas, että hän suosittelee minua lähipiirilleen. Ylivoimaisesti suurin osa toimeksiannoistani, noin 80 %, tulee suositusten perusteella, ja siitä olen ylpeä ja kiitollinen. Asiakkaani ovat arvioineet toimintaani ja keskiarvo saamastani asiakaspalautteesta on 9.5.

Olen asiakkaideni käytettävissä aina myös iltaisin. Tavoitteellisen työni ohella pidän huolta elämän tasapainosta ja varaan allakkaan aikaa myös itselleni ja puolisolleni, perheelleni ja ystävilleni. Lataan akkujani viikoittain kahden valloittavan lapsenlapseni seurassa. Olen kiinnostunut ihmismielestä, harrastan itseni kehittämistä, opiskelua, lukemista ja ulkoilua, sekä matkustan mielelläni maailmalla.

Asunnot eivät myy itse itseään. Ota reippaasti yhteyttä, kun etsit luotettavaa alan ammattilaista; aloitetaan yhdessä tie parhaaseen asuntokauppaan!

PAULA HOVAV
Kiinteistönvälittäjä, LKV

+358 50 409 2376
paula.hovav@remax.fi

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI

“Kaikki sujui hyvin, välittäjä oli ammattilainen parhaimmillaan, luotettava, ripeä ja helposti lähestyttävä. Olen hyvin tyytyväinen ja valmis suosittelemaan häntä muillekin.” (myyjä, Helsinki)

“Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan ensi hetkestä lopputulokseen. Tehokasta, tarmokasta, ammattimaista, ystävällistä ja luotettavaa toimintaa. Kiitos Paula!” (myyjä, Espoo)

“Kaikki sujui erinomaisesti. Paula Hovav on loistava kommunikoija ja ensivaikutelma vastasi todellisuutta myös käytännössä. Ongelmia ei ollut ja yhteydenpito oli nopeaa. Esimerkillistä toimintaa.” (vuokralleantaja, Helsinki)

“Kaikki asiat välittäjän kanssa hoituivat erinomaisesti. Koska asumme ulkomailla ja kommunikointi oli näin ollen ensi arvoisen tärkeää, se sujui myös erittäin hyvin.” (vuokralleantaja, Helsinki)