TEA GRANLUND

”Yrittäjähenkisenä ja energisenä ihmisenä olen tottunut tavoitteelliseen työntekoon, ja se näkyy tuloksissa myös asiakkaalle. Palkitsevinta työssäni on tyytyväinen asiakas, joka suosittelee minua eteenpäin.”

Monipuolinen työurani ja kokemukseni kiinteistönvälityksestä on johdattanut minut RE/MAXille. Royal -toimistossa olen toiminut sen perustamisesta, syksystä 2012 lähtien, ja olen löytänyt paikkani!

Yrittäjähenkisenä ja energisenä ihmisenä olen tottunut tavoitteelliseen työntekoon, ja se näkyy tuloksissa myös asiakkaalle. Vahvuuksiini kuuluu myös lakiosaaminen sekä vankka kokemus markkinoinnin parissa.

Uskon että onnistunut asuntokauppa on sellainen, johon kaikki osapuolet – myyjä, ostaja sekä välittäjä – ovat tyytyväisiä. Hyvän kiinteistönvälittäjän tunnistaa ammattitaidosta, aidosta intohimosta palvelutyöhön ja huolellisesta paneutumisesta jokaiseen toimeksiantoon. Näihin itse pyrin joka ikinen kerta. Paras palkintoni hyvin hoidetuista asuntokaupoista on se, kun tutut asiakkaani suosittelevat minua eteenpäin ja kääntyvät puoleeni toisenkin kerran.

Koen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä tätä työtä kotikulmillani Etelä-Helsingissä.
Koiranomistajana ulkoilen paljon ja viihdyn lenkeillä meren rannalla. Perhe ja ystävät tuovat tärkeää tasapainoa tämän 24/7 työn oheen. Mukavat ja luotettavat kollegat ovat bonusta! Vapaahetkinä lataudun myös lukemalla sekä matkustelemalla Euroopan eri kolkissa mahdollisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä kun etsit energistä asiantuntijaa asuntoasioissa! Kanssani voit huoletta asioida myös ruotsiksi:

TEA GRANLUND
Kiinteistönvälittäjä, LKV

+358 40 561 6116
tea.granlund@remax.fi

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI

“Välittäjästä syntynyt ensivaikutelma, lämmin ja lähestyttävä. Ihmisläheinen henkilö joka osasi tuoda asunnon erinomaisesti esille ajatellen meidän tarpeita.” (ostaja, Helsinki)

“Loistava persoona, piti prosessin vauhdissa ja vei hintaclosing-vaiheen hyvin läpi.” (ostaja, Kirkkonummi)