TEEMU MARTELIN

”Yhdessä asiakkaan kanssa hiottu myyntisuunnitelma, aktiivinen yhteydenpito ja näkyvä markkinointi on tie tulokselliseen asuntokauppaan.”

Olen tehnyt välitystyötä RE/MAXilla yli neljä vuotta, ja sinä aikana olen suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT).

Vuosien varrella erilaiset toimeksiannot ovat antaneet monipuolista kokemusta sekä asunto-osakkeiden että kiinteistöjen kaupoista. Jokainen toimeksianto on aina sekä hieno haaste että loistava tilaisuus saada asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos: nopeat kaupat parhaaseen hintaan.

Tavoitteellisen myyntityön lisäksi ammattitaitoon kuuluu mielestäni hyvä ja luotettava asiakaspalvelu. Oman kodin, loma-asunnon tai sijoitusasunnon myynti on taloudellisesti tärkeä projekti, jossa asiakkaan toiveet kohtaavat välittäjän näkemyksen markkinatilanteesta. Yhdessä hiottu myyntisuunnitelma, aktiivinen yhteydenpito ja näkyvä markkinointi on tie tulokselliseen asuntokauppaan.

Asiakkailtani olen saanut erinomaista palautetta, ja moni on suositellut minua tuttavilleen. Kiitän luottamuksesta! Innostavan mutta haasteellisen työn vastapainoksi saan latautua kotona perheen parissa. Myös ystävät ja ammattitaitoiset kollegat ovat hyvä tuki arjessa.

Ota yhteyttä kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta välittäjää:

TEEMU MARTELIN
KiAT

+358 40 741 9136
teemu.martelin@remax.fi

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI

“Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin luotettava ja sellaisena se säilyi. Aikatauluissa pysyttiin ja yhteydenpito oli esimerkillistä. Vaikeassa markkinatilanteessa oli onni saada tällainen välittäjä. Varmasti kukaan muu ei olisi hoitanut asunnon myyntiä paremmin.” (myyjä, Helsinki)

“Rehellinen, luotettava ja todellakin asiansa osaava tekijä! Myyntiesite ja asunnon kuvat olivat erittäin selkeät ja hyvät, todellinen myyntivaltti kilpailijoihin nähden! Olen suositellut yritystänne sekä Teemua varauksetta, olimme todella tyytyväisiä koko palvelupakettiin, kiitos!” (myyjä, Vantaa)